PROFI DEPOT | RO

Serviciul profesional pentru artizani

Produse de înaltă calitate pentru meșteșugari și servicii pentru clienții importanți - PROFI DEPOT reunește tot ceea ce au nevoie profesioniștii.

În calitate de întreprindere, puteți beneficia de o gamă extinsă de produse specializate, de avantaje financiare, de servicii de achiziție și de o persoană de contact personală care vă va sprijini de la întocmirea unei oferte de preț până la procesarea comenzii.

Fie că doriți să cumpărați materiale de construcții, să închiriați unelte sau să utilizați servicii de livrare și plată la BAUHAUS - PROFI DEPOT vă așteaptă.

Avantajele pentru comercianți, dintr-o singură privier

Contactul dumneavoastră personal

Totul dintr-o singură sursă pentru comerț și industrie - Consilierii noștri specializați și instruiți sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi sprijin de specialitate.

Achiziție în cont

Puteți cumpăra cu ușurință de la noi în cont cu PLUS CARD. Factura este emisă fie ca factură colectivă, fie ca factură individuală.

Prețuri individuale în vrac

Pur și simplu cereți contactului dvs. personal condițiile și obțineți oferta dvs. individuală.

Zona de taxare suplimentară pentru clienți

Încărcați rapid și convenabil! Consilierii noștri specialiști vă vor aduce toate produsele pregătite pentru a fi încărcate în ghișeele de mărfuri acoperite. Alternativ, vă puteți ridica produsele în ARENA DRIVE-IN a unuia dintre centrele noastre specializate: Intrați cu mașina - încărcați - plecați.

Comandă prin telefon

Nu aveți timp să căutați produsele de care aveți nevoie la fața locului? Puteți să comandați sau să rezervați cu ușurință produse de la noi prin telefon. Vă vom furniza în mod fiabil produsele dorite.

Serviciu de livrare obligatorie cu camionul sau camionul cu macara

Comandat astăzi - livrat mâine! Livrăm produsele comandate de la BAUHAUS punctual la locul unde aveți nevoie de ele - chiar și pe șantier.

30 de zile garanție de returnare

În termen de patru săptămâni de la achiziție, puteți returna sau schimba produsele ambalate inițial și nedeteriorate.

10 % cashback cu PLUS CARD

Cu o cifră de afaceri anuală cumulată de cel puțin 5.000 de euro, veți primi 10 % din suma acumulată în contul dumneavoastră. Și puteți solicita cu ușurință carduri suplimentare pentru angajații dumneavoastră.

Drumul dumneavoastră către cel mai apropiat centru de specialitate cu PROFI DEPOT

PRODUSE ȘI SERVICII DE LA PROFESIONIȘTI PENTRU PROFESIONIȘTI

Meșteșugarii și artizanii vor găsi servicii speciale la Centrul de specialitate BAUHAUS cu PROFI DEPOT. Aici veți găsi o gamă specială de specialitate, cantități mari și servicii extinse de plată și returnare.