PROFI DEPOT | HU

Professzionális szolgáltatás nagyvásárlók számára

Kiváló szakiparos minőség és szolgáltatások a nagyvásárlóknak - a PROFI DEPOT mindent összefog, amire a szakembereknek szükségük van.

Profitáljon mint vállalkozás az egyedi termékek széles választékából, pénzügyi előnyökből, beszerzési szolgáltatásokból és egy személyes kapcsolattartó személyből, aki az árajánlatok elkészítésétől a megrendelés feldolgozásáig támogatja Önt.

Akár BAUHAUS építőanyagokat szeretne vásárolni, szerszámokat kölcsönözni vagy a BAUHAUS-nál szeretne szállítási és fizetési szolgáltatásokat igénybe venni - a PROFI DEPOT várja Önt.

Előnyei egy pillantásra

Az Ön személyes kapcsolattartója

Mindent egy kézből a kézművesek és a vállalkozók számára - Képzett szaktanácsadóink kompetens támogatást nyújtanak Önnek.

Vásárlás számlára

Könnyen vásárolhat tőlünk számlára a PLUS CARD segítségével. A számlát vagy gyűjtőszámlaként vagy egyedi számlaként állítják ki.

Egyedi árak nagy mennyiségekre

Egyszerűen kérdezze meg személyes kapcsolattartóját a feltételekről és igényeljen egy egyéni ajánlatot.

Extra fogyasztói rakodási zóna

Tároljon gyorsan és kényelmesen! Szakértő munkatársaink az összes rakodásra kész termékeket a fedett árupultokba hozzák Önnek. Alternatívaként a termékeket átveheti valamelyik szakközpontunk DRIVE-IN ARÉNÁJÁBAN is: Behajtani - felpakolni - kihajtani.

Telefonos rendelés

Nincs ideje a helyszínen keresni a szükséges termékeket? Telefonon keresztül egyszerűen megrendelheti vagy lefoglalhatja tőlünk a termékeket. Megbízhatóan biztosítjuk Önnek a kívánt termékeket.

Kötelező szállítási szolgáltatás teherautóval vagy darus teherautóval

Ma rendeltem - holnap kiszállítva! A BAUHAUS-tól megrendelt termékeket időben a kívánt helyre szállítjuk - akár az építkezés helyszínére is.

30 napos visszatérítési garancia

A vásárlástól számított négy héten belül visszaküldheti vagy kicserélheti az eredeti csomagolásban lévő és sértetlen termékeket.

10 % készpénz visszatérítés a PLUS CARD-dal

Legalább 5000 euró éves felhalmozott forgalom esetén a számláján felhalmozott összeg 10%-át megtérítjük. Az alkalmazottai számra is könnyen igényelhet további kártyákat.

Útja a legközelebbi szakközpontba a PROFI DEPOT segítségével

PROFI DEPOT

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK A PROFIKTÓL A PROFIKNAK

A PROFI DEPOT-tal kézművesek és vállalkozók speciális szolgáltatásokat találnak a BAUHAUS szakközpontjaiban. Itt speciális szakkínálatot, nagy mennyiségeket, valamint kibővített fizetési és visszaküldési szolgáltatásokat talál.

PROFI DEPOT